Personen

Paul Höppener - Partner

 

Expert Groei en Vernieuwing | Realiseer een succesvolle toekomst en nieuwe verdienmodellen met smart Industry technologieën | Business Transformation & Innovation / Digital Strategy / Sustainability / Sparring Partner

Luc Ungerer - Partner

Luc Ungerer (MSc Business Administration) heeft mede bijgedragen aan het opstellen van al onze scans. Als afstudeeropdracht voor zijn bachelor International Business Administration heeft Luc een smart industry scan ontwikkeld. Deze scan heeft hij verder uitgebreid en geoptimaliseerd tijdens zijn afstudeeropdracht voor zijn MSc business administration, zodoende zijn alle drie de scans ontstaan. Momenteel is Luc bezig met een master communicatiewetenschappen met een specialisatie in technologie en communicatie. Daarnaast is hij al ruim 4 jaar werkzaam als commercieel medewerker bij de GEAS energiewacht. 

Dr. Raymond Loohuis - Associate Partner

Dr. Raymond Loohuis is Associate Partner van IXIA smart insights. Raymond is verbonden aan de Universiteit Twente als universitair docent strategische marketing en servitisation. Raymond bouwt de brug tussen wetenschap en praktijk vanuit zijn professionele achtergrond in de staal-en automobielindustrie. Vanuit zijn expertise is hij nauw betrokken bij onderzoek en onderwijsinnovaties rondom nieuwe waardeketen en samenwerkingsvormen in de smart-industriële context met een speciaal focus op servitisatie strategieën van maakbedrijven. Als associate partner bij IXIA smart insights verbindt Raymond het wetenschappelijke met de activiteiten van de onderneming en adviseert voor verdere groei en versterking van de marktpositie.