Samenwerkingspartners


IXIA smart insights werkt nauw samen met wetenschappers van de Universiteit Twente. Deze wetenschappers hebben een achtergrond op het gebied van ondernemingsstrategie in smart industriële context. Deze wetenschappers hebben mede bijgedragen aan de ontwikkeling en wetenschappelijke fundering van beide scans. De scans vormen ook een belangrijke basis voor wetenschappelijk onderzoek. Elke scan levert namelijk weer geanonimiseerde data op waarmee wij op een doorlopende wijze nieuwe inzichten kunnen ontwikkelen die zowel voor de wetenschap als praktijk van belang zijn. Naast de meerwaarde hiervan, kan IXIA smart insights op basis van de samenwerking met de Universiteit Twente haar eigen kennisstand en de kwaliteit van de scans up to date houden en daarvan profiteren onze klanten.


Iconica is een software ontwikkelaar op het gebied van interfaces (HMI) en het slimmer maken van producten. De kracht van Iconica is dat het gebruiksgemak centraal staat en dat de software ingebed moet worden in een bredere bedrijfscontext. Iconica vult ons als partner aan. Waar wij handvatten bieden met onze scans kunnen zij de resultaten koppelen aan de praktijk m.b.t het slimmer maken van producten en het ontwikkelen van interfaces. Referenties hebben een bereik van MKB tot internationaal opererende partijen.


De OK! Methode

Het doel van een organisatie is waarde-creatie voor haar omgeving.

Om als organisatie toekomstbestendig te blijven, is meervoudige waarde-creatie van belang.

Dit betekent dat geïntegreerde keten effecten van gerealiseerde output vanuit extern en intern perspectief goed doordacht worden.

De OK! methode biedt managementteams, inzicht in de huidige en de toekomstige waarde-creatie en creëert met managementteams een meervoudige waarde-strategie, inclusief concrete instrumenten voor de implementatie van deze strategie.